Sponsorer

Støt vores sponsorer - de støtter os!  

Bliv sponsor

Hvis du, dit firma eller den virksomhed, du arbejder for, ønsker at høre om fordelene ved og mulighederne for at være sponsor for Borup Badminton, så kontakt vores formand

Tank penge til Borup IF og badmintonafdelingen

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Borup Badminton. Støt os dobbelt ved også at købe din el hos OK.

      

Borup IF har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Borup IF med 5 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort. I 2020 gav det Borup IF og badmintonafdelingen sammenlagt over 37.000 kr. i klubstøtte.

Sådan gør du:

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside, hvor du i trin 2 indtaster "Borup IF" under Støt din lokale sportsklub. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug. Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare ringe på 70 10 20 33 og oplyse dit navn og kortnummer, så ordner OK det.   

Med et OK Benzinkort i hånden eller OK App'en på din smartphone kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 670 OK-tankstationer i Borup og resten af Danmark. Læs mere om dine muligheder og bestil OK Benzinkort her.

Støt os ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 5 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på OK's hjemmeside, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Nyt fugtskab bevilget af Tuborgfondet

Tuborgfondet har i sommeren 2013 bevilget 13.000 kr. til Borup Badminton til indkøb af et nyt fugtskab til opbevaring af vores fjerbolde.

Fugtskabet forventes at nedbringe udgifterne til indkøb af fjerbolde og dermed frigøre midler til flere aktiviteter for klubbens medlemmer.
          
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |