DGI Holdturnering

Borup IF Badminton deltager normalt med et hold pr. årgang i DGI Midt- og Vestsjællands holdturnering. Deltagelse i holdturneringen modner spillerne og skaber et sammenhold blandt spillerne, så badminton både bliver en individuel sport og en holdsport.

Samtidig udvikler kampene mod de "fremmede" modstandere den enkelte spiller, da han/hun møder spillestile, slag, finter og måske også en modstand, som ikke altid opleves til den ugentlige træning.

Holdkampe

Hvert hold består af 4 spillere, som af holdlederen og/eller trænerne udvælges blandt en lidt større bruttotrup ud fra spillerklassifikation (baseret på optjente point) og alder.

Sæsonen byder på 3-4 kampdage, hvor man typisk møder to andre klubber og spiller i alt 2 x 2 kampe. To singler og to doubler pr. spiller.

Der spilles om 3 point i hver holdkamp. Ved uafgjort spilles et Golden Set, som afgør, hvilket hold, der få 2 af de 3 point. Vinder man med 2 eller flere overskydende kampe får man 3 point. Ved sejre med mindre end 2 i difference deles pointene 2-1.

I sæson 2021-22 har klubben 4 ungdomshold tilmeldt i årgangene U11 til U17/19. De enkelte holds kampdatoer og resultater finder du på BadmintonPlayer ved at klikke på dette link og dette for holdfællesskabet med Bjæverskov.

Point- og rangliste for ungdomsspillere

Fra og med sæson 2013-14 tilskrives point til ungdomsklassifikationen for spillere, som deltager i den nye pointgivende holdturnering for ungdom. DGI og Badminton Danmark har lavet et fælles point-/ranglistesystem, som gælder uanset hvilken holdturnering, barnet spiller i. Der gives point for at deltage i holdkamp - og yderligere point for at vinde i holdkampene. Med indførelse af pointgivning skabes bedre forudsætninger for relativt jævnbyrdige holdkampe.
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |